Tuesday, 3 January 2017

welcome 2017

assalamualaikum semua.......

serius dah setahun lebih x buka blog ni..sampai email dengan password pon dah lupa..dasyat betul laa aku ni..terlalu banyak perubahan yang berlaku....aku dah pon bergelar seorang isteri dan kini menjadi ibu kepada muhammad zayd al fateh yang berusia 6 bulan......tetapi aku masih lagi menjalankan pratikal di pejabat kebajikan masyarakat jajahan kota bharu kelantan...tak lama dah pon...28/2/2017 nanti habis la..hmmm..so tggu konvo je la bulan 11 nanti....

siyes, banyak cerita sebenarnya aku nk share..huhu..xpe2..nnti aku cerita k!setakat itu dlu untuk buat masa sekarang ni.....hace a nice day korang!!musim banjir ni jangan main air yer...

No comments:

Post a Comment