Sunday, 2 March 2014





salam olls...perkara yang saya paling x suka ialah bisnes....ikutlah bisnes apa2 pom...dgr je org ajak nk bisnes ke...nk iklan ke...memang aku pantang wlpon hakikatnye family aku memang buat bisnes....tapi kan mcm ada aura je yg berlaku kt aku....TIBA2...aku minat untk bisnes...aduiiii...kenapa nih aku pon pelik...kenapa lah aku terbuka hati untuk buat bisnes online...so first bisnes aku ialah PRODUK SHAKLEE..aku siap call lagi kak aku yg ke 3 untuk mintk dia dftr aku jadi ahli...memang tertarik laaa.....aku pon mulai amalkan produk ni..untuk set kurus..hehehe...hrp2 leh kurus lah...insyallah.....JOM SAMA2 AMALKAN SHAKLEE BERSAMA SAYA..KEKAL SIHAT BERSAMA SHAKLEE UNTUK ORANG TERSAYANG......













No comments:

Post a Comment